Za bolje zdravlje i veće mišiće: Uvjerljivi razlozi zbog kojih bismo češće trebali jesti grašak
Podijeli
U kremastu tjesteninu s graškom možete naribati i malo parmezana
Foto: Shutterstock
Proljetni pesto od graška
Foto: Shutterstock
Pikantno varivo od graška
Foto: Getty Images
Hladna salata od tjestenine, šunke i graška
Foto: Shutterstock
Rižoto od ljute kobasice i graška
Foto: Shutterstock
"Pašteta" od avokada i graška
Foto: Shutterstock
Varivo od graška i mljevenog mesa
Foto: Shutterstock
Grašak
Foto: Shutterstock
Pogledaj
i ovo
+
8
+
8
+
8
Kuhinjska apoteka
Protiv upala, zubobolje i visokog kolesterola: Najzdraviji začini na svijetu koje biste trebali uvrstiti u svoj tjedni jelovnik
+
1
+
1
+
1
Kutija s lijekovima
Više od uživanja: Zašto je dobro jesti (i piti) bazgu?
+
4
+
4
+
4
Zdravo i prefino
10 ideja za jela s divljim lukom: Poslastica iz prirode za "medvjeđi imunitet"
1
/
8