Proljetni okusi i gurmanske kreacije na novom jelovniku zagrebačkog Zinfandel’sa

Podijeli
  • Wagyu Striploin Marbeling A5(100 g), consommé od ljutike, shiitake i hijiki alge Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
  • Breskvica, mojito granita, žele od ružine vodice Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
  • Mousse od jagoda, hrskava bijela čokolada, crumble od pistacije i žele od bazge Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
  • Tuna tartar, daikon, dehidrirani krastavac ljupčac Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
  • Dimljeni file lista, marmelada od šparoga i tartufa, krema od bijelih šparoga Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
  • Velouté od celera, tuile s muškatnim oraščićem Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
  • Biserka crumble od vrganja, celer i tartufi Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
  • Janjeći kotlet krumpir prah od kumina i divlji češnjak Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
  • Pečena krila raže, krema od pastrnjaka i pistacije Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
  • Otvorene lasagnette confit od zeca juha od divljeg bilja pjena od slanutka Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
  • Crème brûlée od šampanjca, krema od limete i sok od lubenice Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
  • Juha od kukuruza, pečeni krumpir, jadranske kozice i prah od kukuruza Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
  • Ljubičasti batat, kremasta burrata, med i limun Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
  • Kremasti rižoto s koprivom, pečena skuta i maslinovo ulje Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
  • Oscietra kavijar, sok od peršina, spužva od heljde i dimljeni jogurt Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
  • Lagano pečeni kovač u lišću curryja, hrskava mrkva i curry umak Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
  • Čokolada, sladoled od kupine i spužva od konoplje Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
  • Školjke sv. Jakova, morske šparoge, krema od kokosa, kreker od tapioke i sipinog crnila Foto: Arhiva hotela Esplanade Zagreb
  • Pogledaj i ovo + 2 + 2 + 2

    Biomania

    "Skupo je, ali se isplati": Brački restoran u Zagrebu u kojem morate probati carbonaru – iako u njoj nema jaja, sira ni špeka

    + 3 + 3 + 3

    Posebno iskustvo

    Večera u zagrebačkom restoranu nakon koje se osjećate kao nakon četveroručne masaže – savršeno opušteno

    + 8 + 8 + 8

    Kamo na ručak

    Nova jela u Beštiji: Proljeće na tanjuru u omiljenom zagrebačkom bistrou

1/18

close