Od slavonske svinje do jadranskih škampa: Novi jelovnik Le Bistroa s daškom pariškog šika

Podijeli
  • Prženi smuđ u smeđem maslacu dimljeni batat kelj s čilijem Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Cezar salata paški sir cruton s maslinovim uljem marmelada od suhih grožđica Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Janjeći burger u maramici masline krumpiri domaća focaccia krema od patlidžana Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Marinirana skuša marinada od octa i maslinovog ulja hrskavo povrće quinoa Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Panna cotta od burratine salsa i gel od avokada maslinovo ulje rikola rajčice Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Domaći rezanci s tartufima blok od guščje jetre sok od naranče Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Jadranski škampi kadaif pečeni krastavci juha od kopra i krastavaca Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Dimljeni rižoto sa sušenim trubama i kremom od komorača Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Glazirani teleći ossobuco svježi bosiljak basmati riža sa sušenim rajčicama i pinjolima Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Krem juha od bukovača gel od aronije pržena bukovača Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Grdobina u papiru korjen kurkume poriluk sušene rajčice lardo kadulja Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Mille-feuille s jagodama prah od mente kakao crunch Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Biftek kora od pistacija krumpir s tartufima smokve u prošeku Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Topli čokoladni kolač s jagodama krema od mente i vanilije Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Juha od peršina pithivier s kremom od skute crumble od pancete Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Confit od sipe pečena bijela palenta sa začinskim biljem šenon krema limunov sok Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Limun meringue lemon curd prhko tijesto od limunske trave Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Karamelizirani mango ricotta i bijela čokolada Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Dimljena pačja prsa karamelizirani pastrnjak teriyaki bok choy Foto: Arhiva hotela Esplanade
  • Pogledaj i ovo + 2 + 2 + 2

    Raskoš na tanjuru

    Zagrebački klasik: Restoran koji od samih početaka oduševljava i u kojem nećete žaliti za eurima

    + 2 + 2 + 2

    Biomania

    "Skupo je, ali se isplati": Brački restoran u Zagrebu u kojem morate probati carbonaru – iako u njoj nema jaja, sira ni špeka

    + 8 + 8 + 8

    Kamo na ručak

    Nova jela u Beštiji: Proljeće na tanjuru u omiljenom zagrebačkom bistrou

1/19

close