Paška "babuška": Hommage otoku soli, kamena i maslina u Boškincu
Podijeli
Boškinac - 1Foto:
Fabio Šimićev
Boškinac - 2Foto:
Fabio Šimićev
Boškinac - 4Foto:
Fabio Šimićev
Boškinac - 3Foto:
Fabio Šimićev
Boris ŠuljićFoto:
Fabio Šimićev
Lidia Boševski, Koraljka Kovač i Sanja Šebalj imena su iza umjetničkih detalja interijera redizajniranog BoškincaFoto:
Fabio Šimićev
Boškinac - 7Foto:
Fabio Šimićev
Boškinac, Boris ŠuljićFoto:
Fabio Šimićev
Mediteranski štapići u kamenuFoto:
Dean Duboković
Carpaccio od dagnji, pjena od buzare, žele od mora, perle od bijelog acetta balsamica s limunom, panco mrvice s češnjakomFoto:
Dean Duboković
Hrskavi kornetić s dimljenim janjećim jezikom, kiseljena jagoda, luk, dehidrirani janjeći repFoto:
Dean Duboković
Puž glaziran u crvenom vinu, brizla pečena u listu vinove loze, krema od krumpira i samoniklog bilja, kreker od divljeg češnjaka, pjena od crvenog vina; Boškinčić 2017Foto:
Dean Duboković
Boškinac - 6Foto:
Dean Duboković
Tatar škampa od vrše, emulzija od bosiljka, žele od gegića, aioli majoneza, kreker od škampa; Boškinac Gegić 2017Foto:
Dean Duboković
Varijacije lunjske maslineFoto:
Dean Duboković
Janjetina i jež:
pašteta od janjeće jetrice, jež, crumble od fermentiranog limuna, krema od limuna, pjena od jabuke, komorača i kavijar od jesetre, jabuka u smeđem maslacuFoto:
Dean Duboković