Paška "babuška": Hommage otoku soli, kamena i maslina u Boškincu

Podijeli
  • Boškinac - 1 Foto: Fabio Šimićev
  • Boškinac - 2 Foto: Fabio Šimićev
  • Boškinac - 4 Foto: Fabio Šimićev
  • Boškinac - 3 Foto: Fabio Šimićev
  • Boris Šuljić Foto: Fabio Šimićev
  • Lidia Boševski, Koraljka Kovač i Sanja Šebalj imena su iza umjetničkih detalja interijera redizajniranog Boškinca Foto: Fabio Šimićev
  • Boškinac - 7 Foto: Fabio Šimićev
  • Boškinac, Boris Šuljić Foto: Fabio Šimićev
  • Mediteranski štapići u kamenu Foto: Dean Duboković
  • Carpaccio od dagnji, pjena od buzare, žele od mora, perle od bijelog acetta balsamica s limunom, panco mrvice s češnjakom Foto: Dean Duboković
  • Hrskavi kornetić s dimljenim janjećim jezikom, kiseljena jagoda, luk, dehidrirani janjeći rep Foto: Dean Duboković
  • Puž glaziran u crvenom vinu, brizla pečena u listu vinove loze, krema od krumpira i samoniklog bilja, kreker od divljeg češnjaka, pjena od crvenog vina; Boškinčić 2017 Foto: Dean Duboković
  • Boškinac - 6 Foto: Dean Duboković
  • Tatar škampa od vrše, emulzija od bosiljka, žele od gegića, aioli majoneza, kreker od škampa; Boškinac Gegić 2017 Foto: Dean Duboković
  • Varijacije lunjske masline Foto: Dean Duboković
  • Janjetina i jež: pašteta od janjeće jetrice, jež, crumble od fermentiranog limuna, krema od limuna, pjena od jabuke, komorača i kavijar od jesetre, jabuka u smeđem maslacu Foto: Dean Duboković
  • Boškinac - 9 Foto: Dean Duboković
  • Boškinac - 8 Foto: Dean Duboković
  • Boškinac - 1 Foto: Dean Duboković
  • Boškinac - 2 Foto: Dean Duboković
  • Boškinac - 6 Foto: Dean Duboković
  • Boškinac - 5 Foto: Dean Duboković
  • Boškinac - 4 Foto: Dean Duboković
  • Boškinac - 3 Foto: Dean Duboković
  • Boškinac - 7 Foto: Dean Duboković
  • Boškinac - 8 Foto: Dean Duboković
  • Boškinac - 9 Foto: Dean Duboković
  • Pogledaj i ovo + 18 + 18 + 18

    Fešta okusa i mirisa

    Restoran koji je ispunio obećanje: Shanti by Namaste u Novom Zagrebu odlično kuha, ali i ruši predrasude

    + 8 + 8 + 8

    Vrata Bilogore

    Pečenje meko kao duša i juha koja diže iz mrtvih: Izletište kraj Bjelovara u kojem se jede "baš pravi nedjeljni ručak"

    + 6 + 6 + 6

    Ana Roš

    Najbolja svjetska chefica u Hrvatskoj: Novi jelovnik Stare Škole zbog kojeg vrijedi krenuti u Istru

1/27

close