-
Boškinac - 1 Foto: Fabio Šimićev
-
Boškinac - 2 Foto: Fabio Šimićev
-
Boškinac - 4 Foto: Fabio Šimićev
-
Boškinac - 3 Foto: Fabio Šimićev
-
Boris Šuljić Foto: Fabio Šimićev
-
Lidia Boševski, Koraljka Kovač i Sanja Šebalj imena su iza umjetničkih detalja interijera redizajniranog Boškinca Foto: Fabio Šimićev
-
Boškinac - 7 Foto: Fabio Šimićev
-
Boškinac, Boris Šuljić Foto: Fabio Šimićev
-
Mediteranski štapići u kamenu Foto: Dean Duboković
-
Carpaccio od dagnji, pjena od buzare, žele od mora, perle od bijelog acetta balsamica s limunom, panco mrvice s češnjakom Foto: Dean Duboković
-
Hrskavi kornetić s dimljenim janjećim jezikom, kiseljena jagoda, luk, dehidrirani janjeći rep Foto: Dean Duboković
-
Puž glaziran u crvenom vinu, brizla pečena u listu vinove loze, krema od krumpira i samoniklog bilja, kreker od divljeg češnjaka, pjena od crvenog vina; Boškinčić 2017 Foto: Dean Duboković
-
Boškinac - 6 Foto: Dean Duboković
-
Tatar škampa od vrše, emulzija od bosiljka, žele od gegića, aioli majoneza, kreker od škampa; Boškinac Gegić 2017 Foto: Dean Duboković
-
Varijacije lunjske masline Foto: Dean Duboković
-
Janjetina i jež: pašteta od janjeće jetrice, jež, crumble od fermentiranog limuna, krema od limuna, pjena od jabuke, komorača i kavijar od jesetre, jabuka u smeđem maslacu Foto: Dean Duboković
-
Boškinac - 9 Foto: Dean Duboković
-
Boškinac - 8 Foto: Dean Duboković
-
Boškinac - 1 Foto: Dean Duboković
-
Boškinac - 2 Foto: Dean Duboković
-
Boškinac - 6 Foto: Dean Duboković
-
Boškinac - 5 Foto: Dean Duboković
-
Boškinac - 4 Foto: Dean Duboković
-
Boškinac - 3 Foto: Dean Duboković
-
Boškinac - 7 Foto: Dean Duboković
-
Boškinac - 8 Foto: Dean Duboković
-
Boškinac - 9 Foto: Dean Duboković
-
Pogledaj i ovo
+
15
+
15
+
15
Hedonizam u zelenilu
Preporuka za ručak: Jedan od najboljih restorana u Samoboru (a i šire) ima novi jelovnik na kojem posebno mjesto imaju - slastice Petre Jelenić
+ 9 + 9 + 9Hram gastronomije
Favoriti su za titulu najboljeg restorana na svijetu, a nikad ne rade subotom i nedjeljom: Chef Disfrutara otkrio nam je i zašto
+ 7 + 7 + 7Ranch Fortuna
Kakva sreća! Steak house na ulazu u Rovinj koji će zadovoljiti i ljude koji nisu pojeli meso već 20 godina