Bistro Pomeri - 10
Foto:
Bistro Pomeri
Carpaccio od hobotnice (75 kn); jadranska hobotnica uhvaćena ispod kamena, sušene rajčice,
hrskave kapare s mladim salaticama, začinjeno s osvježavajućim dresingom naranče
Foto:
Bistro Pomeri
Vege glavno jelo: Proljetni užitak (65kn)
(krema od celera, šparoge, sotirani špinat, pečeni tofu, povrtni umak)
Foto:
Bistro Pomeri
Consome od cvjetače
Foto:
Bistro Pomeri
Tapasi hrskavi trokuti (Savijača sa škampima u bisqueu s celerom i đumbirom) 45 kn i tapasi mozzarela Bufallo sa sirovom bijelom ribom
Foto:
Bistro Pomeri
File tune
Foto:
Bistro Pomeri
Restoran klupske atmosfere i ugodnog ozračja
Foto:
Bistro Pomeri
Tartare od jadranske tune
Foto:
Bistro Pomeri
I zapostavljeni teleći kare nalazi se na jelovniku bistroa
Foto:
Bistro Pomeri