Novi zagrebački bistro s finom klopom i klupskom atmosferom o kojem se priča

Podijeli
  • Bistro Pomeri - 10 Foto: Bistro Pomeri
  • Carpaccio od hobotnice (75 kn); jadranska hobotnica uhvaćena ispod kamena, sušene rajčice, hrskave kapare s mladim salaticama, začinjeno s osvježavajućim dresingom naranče Foto: Bistro Pomeri
  • Vege glavno jelo: Proljetni užitak (65kn) (krema od celera, šparoge, sotirani špinat, pečeni tofu, povrtni umak) Foto: Bistro Pomeri
  • Consome od cvjetače Foto: Bistro Pomeri
  • Tapasi hrskavi trokuti (Savijača sa škampima u bisqueu s celerom i đumbirom) 45 kn i tapasi mozzarela Bufallo sa sirovom bijelom ribom Foto: Bistro Pomeri
  • File tune Foto: Bistro Pomeri
  • Restoran klupske atmosfere i ugodnog ozračja Foto: Bistro Pomeri
  • Tartare od jadranske tune Foto: Bistro Pomeri
  • I zapostavljeni teleći kare nalazi se na jelovniku bistroa Foto: Bistro Pomeri
  • Pogledaj i ovo + 0 + 0 + 0

    Mir i tišina

    Gdje roštiljati u Zagrebu, a gdje možete dobiti kaznu? Gradske oaze za nezaboravna druženja s prijateljima

    + 7 + 7 + 7

    U centru grada

    Beštija zove na ručak: Omiljeni zagrebački bistro predstavio novi jelovnik za slasniju zimu

    + 7 + 7 + 7

    Na Vrhovcu

    "Najbolji ćevapi i mesni uštipci koje sam jeo u 56 godina": Sočno meso Kod Prike neumorno niže pohvale

1/9

close