U šumu po ručak: Divlji luk idealan u juhama, umacima i kao začin

Podijeli
  • Medvjeđi luk Foto: Gulliver/Thinkstock
  • Pesto od medvjeđeg luka Foto: Gulliver/Thinkstock
  • Medvjeđi luk Foto: Gulliver/Thinkstock
  • Divlji luk raste u listopadnim šumama Foto: Gulliver/Thinkstock
  • Medvjeđi luk Foto: Gulliver/Thinkstock
  • Pogledaj i ovo + 1 + 1 + 1

    Dostupne i u Hrvatskoj

    3 eura za 100 grama: Zapostavljene "zlatne" pahuljice koje imaju okus po siru, a poboljšavaju okus svakog slanog jela

    + 8 + 8 + 8

    Kuhinjska apoteka

    Protiv upala, zubobolje i visokog kolesterola: Najzdraviji začini na svijetu koje biste trebali uvrstiti u svoj tjedni jelovnik

    + 4 + 4 + 4

    Zdravo i prefino

    10 ideja za jela s divljim lukom: Poslastica iz prirode za "medvjeđi imunitet"

1/5

close