U šumu po ručak: Divlji luk idealan u juhama, umacima i kao začin
Podijeli
Medvjeđi luk
Foto: Gulliver/Thinkstock
Pesto od medvjeđeg luka
Foto: Gulliver/Thinkstock
Medvjeđi luk
Foto: Gulliver/Thinkstock
Divlji luk raste u listopadnim šumama
Foto: Gulliver/Thinkstock
Medvjeđi luk
Foto: Gulliver/Thinkstock
Pogledaj
i ovo
+
1
+
1
+
1
Dostupne i u Hrvatskoj
3 eura za 100 grama: Zapostavljene "zlatne" pahuljice koje imaju okus po siru, a poboljšavaju okus svakog slanog jela
+
8
+
8
+
8
Kuhinjska apoteka
Protiv upala, zubobolje i visokog kolesterola: Najzdraviji začini na svijetu koje biste trebali uvrstiti u svoj tjedni jelovnik
+
4
+
4
+
4
Zdravo i prefino
10 ideja za jela s divljim lukom: Poslastica iz prirode za "medvjeđi imunitet"
1
/
5