Kad Japan "dodirne“ Jadransko more: Proljetni jelovnik zagrebačkog restorana Takonoko

Podijeli
  • Seafood pho Foto: Bojan Zibar
  • Maguro yukhoe Foto: Bojan Zibar
  • Uramaki losos sa prepeličjim jajima Foto: Bojan Zibar
  • Sashimi od škampa Foto: Bojan Zibar
  • Biftek s Torchon guščjom jetrom i file zubaca Foto: Bojan Zibar
  • Jakobove kapice s touileom od sipe Foto: Bojan Zibar
  • Biftek s Torchon gusjom jetrom Foto: Bojan Zibar
  • File zubaca Foto: Bojan Zibar
  • U Takenoku se poslužuje svježi wasabi Foto: Bojan Zibar
  • Pogledaj i ovo + 17 + 17 + 17

    Jelovnik s potpisom

    Jesen u Skenderici: Novo ruho najstarijeg zagrebačkog restorana (koje mu odlično stoji)

    + 23 + 23 + 23

    Kastel

    Bajka za gurmane: Utvrda zbog koje vrijedi krenuti prema Karlovcu i otkrivati uzbudljive okuse

    + 5 + 5 + 5

    Vrijedi probati

    Svijetla točka kaotičnog zagrebačkog kvarta: Pizzerija u kojoj se jedu uzbudljive napoletane

1/9

close