Kad Japan "dodirne“ Jadransko more: Proljetni jelovnik zagrebačkog restorana Takonoko

Podijeli
  • Seafood pho Foto: Bojan Zibar
  • Maguro yukhoe Foto: Bojan Zibar
  • Uramaki losos sa prepeličjim jajima Foto: Bojan Zibar
  • Sashimi od škampa Foto: Bojan Zibar
  • Biftek s Torchon guščjom jetrom i file zubaca Foto: Bojan Zibar
  • Jakobove kapice s touileom od sipe Foto: Bojan Zibar
  • Biftek s Torchon gusjom jetrom Foto: Bojan Zibar
  • File zubaca Foto: Bojan Zibar
  • U Takenoku se poslužuje svježi wasabi Foto: Bojan Zibar
  • Pogledaj i ovo + 9 + 9 + 9

    Idila!

    Savršena klet u Zagorju: Mjesto za izlet s kojeg se sigurno nećete vratiti gladni

    + 29 + 29 + 29

    Izvan sezone

    DoBar doručak s pogledom na more: Mjesto na kojem ljubitelji glazbe, vina i hrane dolaze na svoje

    + 17 + 17 + 17

    Jelovnik s potpisom

    Jesen u Skenderici: Novo ruho najstarijeg zagrebačkog restorana (koje mu odlično stoji)

1/9

close