Kad Japan "dodirne“ Jadransko more: Proljetni jelovnik zagrebačkog restorana Takonoko

Podijeli
  • Seafood pho Foto: Bojan Zibar
  • Maguro yukhoe Foto: Bojan Zibar
  • Uramaki losos sa prepeličjim jajima Foto: Bojan Zibar
  • Sashimi od škampa Foto: Bojan Zibar
  • Biftek s Torchon guščjom jetrom i file zubaca Foto: Bojan Zibar
  • Jakobove kapice s touileom od sipe Foto: Bojan Zibar
  • Biftek s Torchon gusjom jetrom Foto: Bojan Zibar
  • File zubaca Foto: Bojan Zibar
  • U Takenoku se poslužuje svježi wasabi Foto: Bojan Zibar
  • Pogledaj i ovo + 2 + 2 + 2

    Biomania

    "Skupo je, ali se isplati": Brački restoran u Zagrebu u kojem morate probati carbonaru – iako u njoj nema jaja, sira ni špeka

    + 3 + 3 + 3

    Viralni hajp

    Zagreb je poludio za ovim jelom: Otvoren restoran koji poslužuje samo punjeni krumpir

    + 10 + 10 + 10

    Uz predivne Rastoke

    Restoran zbog kojeg se isplati skrenuti s autoceste: Izvorna kineska kuhinja u kraju u kojem se uglavnom vrte janci i peku ćevapi

1/9

close