Kad Japan "dodirne“ Jadransko more: Proljetni jelovnik zagrebačkog restorana Takonoko
Podijeli
Seafood pho
Foto: Bojan Zibar
Maguro yukhoe
Foto: Bojan Zibar
Uramaki losos sa prepeličjim jajima
Foto: Bojan Zibar
Sashimi od škampa
Foto: Bojan Zibar
Biftek s Torchon guščjom jetrom i file zubaca
Foto: Bojan Zibar
Jakobove kapice s touileom od sipe
Foto: Bojan Zibar
Biftek s Torchon gusjom jetrom
Foto: Bojan Zibar
File zubaca
Foto: Bojan Zibar
U Takenoku se poslužuje svježi wasabi
Foto: Bojan Zibar
Pogledaj
i ovo
+
9
+
9
+
9
Idila!
Savršena klet u Zagorju: Mjesto za izlet s kojeg se sigurno nećete vratiti gladni
+
29
+
29
+
29
Izvan sezone
DoBar doručak s pogledom na more: Mjesto na kojem ljubitelji glazbe, vina i hrane dolaze na svoje
+
17
+
17
+
17
Jelovnik s potpisom
Jesen u Skenderici: Novo ruho najstarijeg zagrebačkog restorana (koje mu odlično stoji)
1
/
9