Zlatni savjeti chefa: Kako rastrančirati pile u manje od minute

Podijeli
  • Piletina je jedna od najuobičajenijih namirnica s kojom stvaramo svoje tjedne ručkove ili večere Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Cijelo pile obično je jeftinije nego kada ga kupujemo u odvojenim komadima i ako ga pravilno rastrančiramo baš svaki dio je iskoristiv Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Piletina je bogata visokokvalitetnim bjelančevinama i esencijalnim kiselinama što je čini izvrsnim dijetnim obrokom Foto: Vigor Klaić/Nova Studio
  • Pogledaj i ovo + 19 + 19 + 19

    Pokrovitelj Cekin

    Hrskavi izvana i sočni iznutra: Pileći kroketi chefa Stjepana Vukadina koji odlično pašu uz šalšu ušporko

    + 5 + 5 + 5

    Pokrovitelj Cekin

    Lora Cepetić: Kako otkostiti pile za roladu i iskoristiti baš sve od njega za blagdanski ručak ili večeru

    + 12 + 12 + 12

    Pokrovitelj Vindija

    Ukusni i blagi prema Majčici Zemlji: Biljni fermentirani proizvodi i deserti zbog kojih ćete htjeti promijeniti navike

1/3

close