Žuti prah liječi brojne bolesti, a u Hrvatskoj je još uvijek zanemaren
Podijeli
Kurkuma se obično dodaje u tofu na kajganu
Foto: Shutterstock
Kurkuma u prahu sastavni je dio curryja
Foto: Shutterstock
Možete koristiti kurkumu u prahu ili svježi korijen
Foto: Shutterstock
Svježi korijen kurkume možete zamrznuti i naribati po potrebi
Foto: Shutterstock
Kurkumu možete dodati u juhu od mrkve i bundeve
Foto: Shutterstock
Pogledaj
i ovo
Koristan dodatak
Dobar za ljude: Znate li što se skriva iza broja E100 na deklaraciji?
+
1
+
1
+
1
Izbacite s jelovnika
Nemojte ih jesti zimi: 7 namirnica koje trebamo izbjegavati na kraju godine
+
1
+
1
+
1
Čudo prirode
5 razloga zašto bismo svaki dan trebali pojesti šaku oraha
1
/
5