Žuti prah liječi brojne bolesti, a u Hrvatskoj je još uvijek zanemaren
Podijeli
Kurkuma se obično dodaje u tofu na kajganu
Foto: Shutterstock
Kurkuma u prahu sastavni je dio curryja
Foto: Shutterstock
Možete koristiti kurkumu u prahu ili svježi korijen
Foto: Shutterstock
Svježi korijen kurkume možete zamrznuti i naribati po potrebi
Foto: Shutterstock
Kurkumu možete dodati u juhu od mrkve i bundeve
Foto: Shutterstock
Pogledaj
i ovo
+
2
+
2
+
2
Nepotreban rizik
Važna lekcija iz MasterChefa: Pogreške prilikom pripreme piletine zbog kojih se možemo razboljeti
+
2
+
2
+
2
Štetno i nepotrebno
5 vrsta hrane koju ne bismo trebali kupovati u supermarketima
+
1
+
1
+
1
Bez glutena
Top namirnica sportaša i dijabetičara: Zdravo brašno koje lako možete sami napraviti
1
/
5