Kineski restoran u Zagrebu u kojem prema tajnom receptu ručno rade najukusnije rezance

Podijeli
  • Wok\'n\'Walk - 18 Foto: Bojan Zibar
  • Wok\'n\'Walk - 17 Foto: Bojan Zibar
  • Wok\'n\'Walk - 16 Foto: Bojan Zibar
  • Wok\'n\'Walk - 15 Foto: Bojan Zibar
  • Wok\'n\'Walk - 14 Foto: Bojan Zibar
  • Wok\'n\'Walk - 13 Foto: Bojan Zibar
  • Wok\'n\'Walk - 12 Foto: Bojan Zibar
  • Wok\'n\'Walk - 11 Foto: Bojan Zibar
  • Wok\'n\'Walk - 10 Foto: Bojan Zibar
  • Wok\'n\'Walk - 9 Foto: Bojan Zibar
  • Wok\'n\'Walk - 8 Foto: Bojan Zibar
  • Wok\'n\'Walk - 7 Foto: Bojan Zibar
  • Wok\'n\'Walk - 6 Foto: Bojan Zibar
  • Wok\'n\'Walk - 5 Foto: Bojan Zibar
  • Wok\'n\'Walk - 4 Foto: Bojan Zibar
  • Wok\'n\'Walk - 3 Foto: Bojan Zibar
  • Wok\'n\'Walk - 2 Foto: Bojan Zibar
  • Wok\'n\'Walk - 1 Foto: Bojan Zibar
  • Pogledaj i ovo + 0 + 0 + 0

    Mir i tišina

    Gdje roštiljati u Zagrebu, a gdje možete dobiti kaznu? Gradske oaze za nezaboravna druženja s prijateljima

    + 7 + 7 + 7

    Na Vrhovcu

    "Najbolji ćevapi i mesni uštipci koje sam jeo u 56 godina": Sočno meso Kod Prike neumorno niže pohvale

    + 8 + 8 + 8

    Kamo na ručak

    Nova jela u Beštiji: Proljeće na tanjuru u omiljenom zagrebačkom bistrou

1/18

close