Pečenje meko kao duša i juha koja diže iz mrtvih: Izletište kraj Bjelovara u kojem se jede "baš pravi nedjeljni ručak"

Podijeli
  • Vrata Bilogore - 12 Foto: Nika Borovac
  • Vrata Bilogore - 11 Foto: Nika Borovac
  • Vrata Bilogore - 13 Foto: Nika Borovac
  • Vrata Bilogore - 15 Foto: Nika Borovac
  • Vrata Bilogore - 16 Foto: Nika Borovac
  • Vrata Bilogore - 17 Foto: Nika Borovac
  • Vrata Bilogore - 10 Foto: Nika Borovac
  • Vrata Bilogore - 9 Foto: Nika Borovac
  • Vrata Bilogore - 8 Foto: Nika Borovac
  • Vrata Bilogore - 5 Foto: Nika Borovac
  • Vrata Bilogore - 4 Foto: Nika Borovac
  • Vrata Bilogore Foto: Nika Borovac
  • Pogledaj i ovo + 17 + 17 + 17

    Jelovnik s potpisom

    Jesen u Skenderici: Novo ruho najstarijeg zagrebačkog restorana (koje mu odlično stoji)

    + 9 + 9 + 9

    Nema reprize

    Što biste naručili na posljednjoj večeri? Neobična gozba u Zagrebu na koju vas pozivaju neki od najboljih hrvatskih chefova

    + 12 + 12 + 12

    "Nikad ne bih rekla da ovo nije meso"

    Jeli smo u prvoj vegetarijanskoj pizzeriji u Zagrebu i jako se iznenadili

1/12

close