"Skupo je, ali se isplati": Brački restoran u Zagrebu u kojem morate probati carbonaru – iako u njoj nema jaja, sira ni špeka
Podijeli
Članovi zagrebačkog tima restorana Biomania
Foto: Restoran Biomania
Dario Kožul vlasnik je Biomania franšize
Foto: Restoran Biomania
Jaffa kolač restorana Biomania
Foto: Restoran Biomania
Avokado torta restorana Biomania
Foto: Restoran Biomania
Burger restorana Biomania
Foto: Restoran Biomania
Carbonara restorana Biomania
Foto: Restoran Biomania
Pogledaj
i ovo
+
7
+
7
+
7
U centru grada
Beštija zove na ručak: Omiljeni zagrebački bistro predstavio novi jelovnik za slasniju zimu
+
9
+
9
+
9
Pola sata od Zagreba
Klet Kozjak u Zagorju: Savršeno odredište za izlet s kojeg se sigurno nećete vratiti gladni
+
22
+
22
+
22
Gatto Nero
Posveta Krku i Kvarneru: Konoba u koju se dolazi na mladu janjetinu, netom ulovljenu ribu i crni rižot - i izvan sezone
1
/
6