"Skupo je, ali se isplati": Brački restoran u Zagrebu u kojem morate probati carbonaru – iako u njoj nema jaja, sira ni špeka
Podijeli
Članovi zagrebačkog tima restorana Biomania
Foto: Restoran Biomania
Dario Kožul vlasnik je Biomania franšize
Foto: Restoran Biomania
Jaffa kolač restorana Biomania
Foto: Restoran Biomania
Avokado torta restorana Biomania
Foto: Restoran Biomania
Burger restorana Biomania
Foto: Restoran Biomania
Carbonara restorana Biomania
Foto: Restoran Biomania
Pogledaj
i ovo
+
1
+
1
+
1
O ukusima se...
Bio sam u zagrebačkoj pizzeriji koja je stalno na popisu najboljih u Europi, ali prije bih izabrao neke druge
+
45
+
45
+
45
Grandma Fogg
Tajne jedne od najboljih zagrebačkih pizzerija: U laboratoriju okusa Kralja Domagoja
+
1
+
1
+
1
Dva nova jela
Gastro večer u zagrebačkoj BioManiji koja pomiče granice
1
/
6