"Skupo je, ali se isplati": Brački restoran u Zagrebu u kojem morate probati carbonaru – iako u njoj nema jaja, sira ni špeka
Podijeli
Članovi zagrebačkog tima restorana Biomania
Foto: Restoran Biomania
Dario Kožul vlasnik je Biomania franšize
Foto: Restoran Biomania
Jaffa kolač restorana Biomania
Foto: Restoran Biomania
Avokado torta restorana Biomania
Foto: Restoran Biomania
Burger restorana Biomania
Foto: Restoran Biomania
Carbonara restorana Biomania
Foto: Restoran Biomania
Pogledaj
i ovo
+
4
+
4
+
4
The Bull
Od svinjske vješalice do odležane junetine: Novi restoran u centru Zagreba stvoren za ljubitelje mesa
+
2
+
2
+
2
Raskoš na tanjuru
Zagrebački klasik: Restoran koji od samih početaka oduševljava i u kojem nećete žaliti za eurima
+
3
+
3
+
3
Biomania
Restoran koji skuplja same petice stiže u Zagreb: Mjesto za vegetarijance, vegane i one koji žele jesti zdravije
1
/
6