"Skupo je, ali se isplati": Brački restoran u Zagrebu u kojem morate probati carbonaru – iako u njoj nema jaja, sira ni špeka

Podijeli
  • Članovi zagrebačkog tima restorana Biomania Foto: Restoran Biomania
  • Dario Kožul vlasnik je Biomania franšize Foto: Restoran Biomania
  • Jaffa kolač restorana Biomania Foto: Restoran Biomania
  • Avokado torta restorana Biomania Foto: Restoran Biomania
  • Burger restorana Biomania Foto: Restoran Biomania
  • Carbonara restorana Biomania Foto: Restoran Biomania
  • Pogledaj i ovo + 1 + 1 + 1

    Biomania i Aklea Neon

    Možemo li okusiti zvuk? Zagrebački bistro istražuje kako glazba biljaka može utjecati na nepce

    + 3 + 3 + 3

    Posebno iskustvo

    Večera u zagrebačkom restoranu nakon koje se osjećate kao nakon četveroručne masaže – savršeno opušteno

    + 8 + 8 + 8

    Kamo na ručak

    Nova jela u Beštiji: Proljeće na tanjuru u omiljenom zagrebačkom bistrou

1/6

close