Tri slijeda u 30 minuta: Napravili smo blagdanski ručak koji izgleda kao iz otmjenog restorana
Podijeli
Filet bakalara s kremicom od graška i mente
Foto: Nova Studio
File bakalara s rajčicom i sirom uz kremu od graška za glavno jelo
Foto: Nova Studio
Zelene tagliatelle alla carbonara
Foto: Nova Studio
Deluxe premium torta od panacotte i breskve
Foto: Nova Studio
Deluxe premium torta od panacotte i breskve
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Deluxe premium torta od panacotte i breskve
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Filet bakalara s kremicom od graška i mente
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Deluxe premium torta od panacotte i breskve
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Deluxe premium torta od panacotte i breskve
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Deluxe premium torta od panacotte i breskve
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Deluxe premium torta od panacotte i breskve
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Zelene tagliatelle alla carbonara
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Filet bakalara s kremicom od graška i mente
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Zelene tagliatelle alla carbonara
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Filet bakalara s kremicom od graška i mente
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Deluxe premium torta od panacotte i breskve
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Brzi blagdanski ručak: 3 slijeda za 30 minuta - 15
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Filet bakalara s kremicom od graška i mente
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Brzi blagdanski ručak: 3 slijeda za 30 minuta - 17
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Zelene tagliatelle alla carbonara
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Zelene tagliatelle alla carbonara
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Zelene tagliatelle alla carbonara
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Deluxe premium torta od panacotte i breskve
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Zelene tagliatelle alla carbonara
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Zelene tagliatelle alla carbonara
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Filet bakalara s kremicom od graška i mente
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Filet bakalara s kremicom od graška i mente
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Pogledaj
i ovo
+
1
+
1
+
1
Bez opečenih prstiju
Trik s čašom: Kako oguliti kuhano jaje u manje od 10 sekundi?
+
0
+
0
+
0
Kraljice salate
Rotkvice: Pet razloga zašto biste trebali jesti ove ljute vjesnike proljeća
+
0
+
0
+
0
15 neočekivanih pitanja
Usudite li se riješiti kviz: Koliko znate o Uskrsu?
1
/
27