Tri slijeda u 30 minuta: Napravili smo blagdanski ručak koji izgleda kao iz otmjenog restorana
Podijeli
Filet bakalara s kremicom od graška i mente
Foto: Nova Studio
File bakalara s rajčicom i sirom uz kremu od graška za glavno jelo
Foto: Nova Studio
Zelene tagliatelle alla carbonara
Foto: Nova Studio
Deluxe premium torta od panacotte i breskve
Foto: Nova Studio
Deluxe premium torta od panacotte i breskve
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Deluxe premium torta od panacotte i breskve
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Filet bakalara s kremicom od graška i mente
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Deluxe premium torta od panacotte i breskve
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Deluxe premium torta od panacotte i breskve
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Deluxe premium torta od panacotte i breskve
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Deluxe premium torta od panacotte i breskve
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Zelene tagliatelle alla carbonara
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Filet bakalara s kremicom od graška i mente
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Zelene tagliatelle alla carbonara
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Filet bakalara s kremicom od graška i mente
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Deluxe premium torta od panacotte i breskve
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Brzi blagdanski ručak: 3 slijeda za 30 minuta - 15
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Filet bakalara s kremicom od graška i mente
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Brzi blagdanski ručak: 3 slijeda za 30 minuta - 17
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Zelene tagliatelle alla carbonara
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Zelene tagliatelle alla carbonara
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Zelene tagliatelle alla carbonara
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Deluxe premium torta od panacotte i breskve
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Zelene tagliatelle alla carbonara
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Zelene tagliatelle alla carbonara
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Filet bakalara s kremicom od graška i mente
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Filet bakalara s kremicom od graška i mente
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Pogledaj
i ovo
+
1
+
1
+
1
Blagdanski klasik
Recept za husare: Omiljeni keksi za koje ne treba puno sastojaka
+
0
+
0
+
0
Stvoreni za druženje
Punjeni orasima, datuljama ili pistacijama: Prhki uskrsni kolačići koji kriju posebno značenje
+
2
+
2
+
2
Plaća i poklon
Znate li zašto (i otkad) bojimo jaja? I kakve veze zec ima s Uskrsom...
1
/
27