Bili smo u najboljem restoranu na svijetu: Ekskluzivni intervju s genijalcem koji stoji iza Mirazura
Podijeli
Mirazur - 25
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 4
Foto: Mirazur
Mirazur - 10
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 9
Foto: Nicolas Lobbestael
Mirazur - 8
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 12
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 11
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 3
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 2
Foto: Nicolas Lobbestael
Mirazur - 5
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 6
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 2
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 9
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 32
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 31
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 30
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 29
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 28
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 27
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 26
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 24
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 23
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 22
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 21
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 19
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 18
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 17
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 15
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 14
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 13
Foto: Ivan Kaštelan
Mauro i Ivan
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 12
Foto: Mirazur
Mirazur - 11
Foto: Mirazur
Mirazur - 10
Foto: Nicolas Lobbestael
Mirazur - 7
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 8
Foto: Nicolas Lobbestael
Mirazur - 7
Foto: Matteo Carassale
Mirazur - 6
Foto: Nicolas Lobbestael
Mirazur - 5
Foto: Nicolas Lobbestael
Mirazur - 16
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 4
Foto: Ivan Kaštelan
Mirazur - 3
Foto: Matteo Carassale
Pogledaj
i ovo
+
15
+
15
+
15
Pithos
Balkanski doručak, gableci i fini deserti: Dobra priča koja se kuha na Zelenom valu u Zagrebu
+
8
+
8
+
8
Barbeerian
BBQ, pivo i toliko više od toga: Novi restoran u centru Zagreba u kojem se jede rukama, a pije - srcem
+
13
+
13
+
13
Kultni Stari kotač
Meso i lepinja koji se tope u ustima: Super mjesto za roštilj kada se nađete u centru Zagreba
1
/
42