-
Tihomir Krklec: Lungić s gratiniranim krumpirom, bukovačama u hrskavoj tempuri i umakom od vina i šljiva - 5 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
-
Tihomir Krklec: Lungić s gratiniranim krumpirom, bukovačama u hrskavoj tempuri i umakom od vina i šljiva - 3 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
-
Tihomir Krklec: Lungić s gratiniranim krumpirom, bukovačama u hrskavoj tempuri i umakom od vina i šljiva - 1 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
-
Tihomir Krklec: Lungić s gratiniranim krumpirom, bukovačama u hrskavoj tempuri i umakom od vina i šljiva - 2 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
-
Tihomir Krklec: Lungić s gratiniranim krumpirom, bukovačama u hrskavoj tempuri i umakom od vina i šljiva - 4 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
-
Tihomir Krklec: Lungić s gratiniranim krumpirom, bukovačama u hrskavoj tempuri i umakom od vina i šljiva - 6 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
-
Pogledaj i ovo
+
23
+
23
+
23
Pokrovitelj Jamnica
Trik chefa Stjepana Vukadina: Kako u nekoliko sekundi napraviti hrskavu komponentu koja čini skoro svako jelo zanimljivijim
+ 0 + 0 + 0Raggmunk
Švedske palačinke od krumpira: Fine debeljuce koje najbolje pašu uz prženu slaninu
+ 0 + 0 + 0Nema na čemu...
Praktički besplatan: Sastojak za savršene pečene krumpire uz koji vam meso i ne treba