Tihomir Krklec: Koja je tajna hrskavog gratiniranog krumpira i najprozračnije tempure?
Podijeli
Tihomir Krklec: Lungić s gratiniranim krumpirom, bukovačama u hrskavoj tempuri i umakom od vina i šljiva - 5
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Tihomir Krklec: Lungić s gratiniranim krumpirom, bukovačama u hrskavoj tempuri i umakom od vina i šljiva - 3
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Tihomir Krklec: Lungić s gratiniranim krumpirom, bukovačama u hrskavoj tempuri i umakom od vina i šljiva - 1
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Tihomir Krklec: Lungić s gratiniranim krumpirom, bukovačama u hrskavoj tempuri i umakom od vina i šljiva - 2
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Tihomir Krklec: Lungić s gratiniranim krumpirom, bukovačama u hrskavoj tempuri i umakom od vina i šljiva - 4
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Tihomir Krklec: Lungić s gratiniranim krumpirom, bukovačama u hrskavoj tempuri i umakom od vina i šljiva - 6
Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
Pogledaj
i ovo
+
23
+
23
+
23
Pokrovitelj Jamnica
Trik chefa Stjepana Vukadina: Kako u nekoliko sekundi napraviti hrskavu komponentu koja čini skoro svako jelo zanimljivijim
+
2
+
2
+
2
Ne bacajte ni kore
10 jela koja možete napraviti s vrećom krumpira od 10 kilograma
+
1
+
1
+
1
Oprez
Ne podgrijavajte ova jela: Tri vrste hrane koje nije dobro stavljati u mikrovalnu pećnicu
1
/
6