Tihomir Krklec: Koja je tajna hrskavog gratiniranog krumpira i najprozračnije tempure?

Podijeli
  • Tihomir Krklec: Lungić s gratiniranim krumpirom, bukovačama u hrskavoj tempuri i umakom od vina i šljiva - 5 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Tihomir Krklec: Lungić s gratiniranim krumpirom, bukovačama u hrskavoj tempuri i umakom od vina i šljiva - 3 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Tihomir Krklec: Lungić s gratiniranim krumpirom, bukovačama u hrskavoj tempuri i umakom od vina i šljiva - 1 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Tihomir Krklec: Lungić s gratiniranim krumpirom, bukovačama u hrskavoj tempuri i umakom od vina i šljiva - 2 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Tihomir Krklec: Lungić s gratiniranim krumpirom, bukovačama u hrskavoj tempuri i umakom od vina i šljiva - 4 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Tihomir Krklec: Lungić s gratiniranim krumpirom, bukovačama u hrskavoj tempuri i umakom od vina i šljiva - 6 Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Pogledaj i ovo + 23 + 23 + 23

    Pokrovitelj Jamnica

    Trik chefa Stjepana Vukadina: Kako u nekoliko sekundi napraviti hrskavu komponentu koja čini skoro svako jelo zanimljivijim

    + 5 + 5 + 5

    Ispravite ih

    Savršena francuska salata: 5 čestih pogrešaka zbog kojih neće biti dovoljno ukusna

    + 2 + 2 + 2

    Dobro je znati...

    Kada ga solite? Trik uz koji ćete dobiti savršeno hrskav, a sočan krumpir

1/6

close