3 eura za 100 grama: Zapostavljene "zlatne" pahuljice koje imaju okus po siru, a poboljšavaju okus svakog slanog jela
Podijeli
Prehrambeni kvasac
Foto: Shutterstock
Prehrambeni kvasac možete dodati u juhe i salate
Foto: Getty Images
Prehrambeni kvasac možete staviti i na tjesteninu umjesto parmezana
Foto: Getty Images
Prehrambeni kvasac možete dodati raznim umacima
Foto: Getty Images
Prehrambeni kvasac često se posipa na tjesteninu umjesto parmezana
Foto: Shutterstock
Pogledaj
i ovo
+
0
+
0
+
0
Iznenađujuće puno proteina
7 eura za pola kilograma: Sjemenke koje čine čuda za zdravlje
+
1
+
1
+
1
250 g za 2 eura
Dobra za probavu: Sol koju ljudi kupuju jer miriše po kuhanim jajima
+
0
+
0
+
0
Jedite ih mljevene
Pola kilograma za dva eura: Sjemenke koje čine čuda za zdravlje
1
/
5