3 eura za 100 grama: Zapostavljene "zlatne" pahuljice koje imaju okus po siru, a poboljšavaju okus svakog slanog jela
Podijeli
Prehrambeni kvasac
Foto: Shutterstock
Prehrambeni kvasac možete dodati u juhe i salate
Foto: Getty Images
Prehrambeni kvasac možete staviti i na tjesteninu umjesto parmezana
Foto: Getty Images
Prehrambeni kvasac možete dodati raznim umacima
Foto: Getty Images
Prehrambeni kvasac često se posipa na tjesteninu umjesto parmezana
Foto: Shutterstock
Pogledaj
i ovo
+
1
+
1
+
1
Bez glutena
7 razloga zbog kojih bismo češće trebali jesti "besmrtnu žitaricu"
+
2
+
2
+
2
Svjetski dan bez mesa
Ima više proteina od pilećih prsa: Zamjena za meso s kojom možete napraviti "šnicle" i gulaš
+
0
+
0
+
0
Povoljnije od kave u kafiću
Najzdraviji jutarnji izbor? Doručak Budwig od 3 sastojka koji sportaši obožavaju
3
/
5