3 sastojka s placa koja uvijek morate imati kad kuhate juhu, varivo ili umak
Podijeli
Stapke celera, luk i mrkva tri su osnovna sastojka mirepoixa
Foto: Shutterstock
Mirepoix je sastavni dio francuskog specijaliteta coq au vin
Foto: Getty Images
Talijanski ragu iz Bologne ili takozvani bolonjez sadrži celer, mrkvu i luk
Foto: Shutterstock
Celer, mrkva i luk sastavni su dio brojnih juha
Foto: Getty Images
Pogledaj
i ovo
+
5
+
5
+
5
Jednostavno
Kako omekšati žilavo meso? Trikovi s kojima će jeftiniji komadi postat mekani i fini
Zvijezda stola
Gotov za 15 minuta: Recept za pečenje krumpira u kori koji će se topiti u ustima
+
0
+
0
+
0
Cassoulet
Jede se cijeli tjedan: Prefino varivo od graha i mesa koje Francuzi kuhaju ponedjeljkom
1
/
4