-
Stapke celera, luk i mrkva tri su osnovna sastojka mirepoixa Foto: Shutterstock
-
Mirepoix je sastavni dio francuskog specijaliteta coq au vin Foto: Getty Images
-
Talijanski ragu iz Bologne ili takozvani bolonjez sadrži celer, mrkvu i luk Foto: Shutterstock
-
Celer, mrkva i luk sastavni su dio brojnih juha Foto: Getty Images
-
Pogledaj i ovo
+ 5
+ 5
+ 5
Jednostavno
Kako omekšati žilavo meso? Trikovi s kojima će jeftiniji komadi postat mekani i fini
+ 3
+ 3
+ 3
Švercanje u kuhinji
10 kuhinjskih trikova koje ćete zapamtiti: Genijalni savjeti koji štede živce, vrijeme i novac
+ 1
+ 1
+ 1
Gioachino Rossini
10 jela talijanskog glazbenog genija: Uživao je u tartufima i guščjoj jetri, a dobar ručak mijenjao za arije