Kako omekšati žilavo meso? Trikovi s kojima će jeftiniji komadi postat mekani i fini
Podijeli
Gulaš
Foto: Shutterstock
Toskanski gulaš
Foto: Shutterstock
Kako skuhati savršeni gulaš?
Foto: Shutterstock
Gulaš od junetine
Foto: Shutterstock
Bečki odrezak
Foto: Shutterstock
Bečki odrezak
Foto: Shutterstock
Swiss steak
Foto: Shutterstock
Odrezak
Foto: Shutterstock
Minhenski odrezak
Foto: Shutterstock
Pogledaj
i ovo
Odličan okus
3 pomoćnika uz koje crveno meso više nikada neće ispasti tvrdo i žilavo
+
2
+
2
+
2
Da postane mekan i fin
5 lakih načina za omekšavanje žilavog komada mesa
+
1
+
1
+
1
Jednostavno, a preukusno
Trik za savršen gulaš: Sastojak koji chefovi dodaju u mesna jela za više okusa
1
/
9