Kako omekšati žilavo meso? Trikovi s kojima će jeftiniji komadi postat mekani i fini

Podijeli
  • Gulaš Foto: Shutterstock
  • Toskanski gulaš Foto: Shutterstock
  • Kako skuhati savršeni gulaš? Foto: Shutterstock
  • Gulaš od junetine Foto: Shutterstock
  • Bečki odrezak Foto: Shutterstock
  • Bečki odrezak Foto: Shutterstock
  • Swiss steak Foto: Shutterstock
  • Odrezak Foto: Shutterstock
  • Minhenski odrezak Foto: Shutterstock
  • Pogledaj i ovo + 2 + 2 + 2

    Produljite svježinu

    Trik s kojim svježe jagode neće početi truliti u hladnjaku odmah nakon kupovine

    + 2 + 2 + 2

    Da postane mekan i fin

    5 lakih načina za omekšavanje žilavog komada mesa

    + 3 + 3 + 3

    Švercanje u kuhinji

    10 kuhinjskih trikova koje ćete zapamtiti: Genijalni savjeti koji štede živce, vrijeme i novac

1/9

close