Kako omekšati žilavo meso? Trikovi s kojima će jeftiniji komadi postat mekani i fini
Podijeli
Gulaš
Foto: Shutterstock
Toskanski gulaš
Foto: Shutterstock
Kako skuhati savršeni gulaš?
Foto: Shutterstock
Gulaš od junetine
Foto: Shutterstock
Bečki odrezak
Foto: Shutterstock
Bečki odrezak
Foto: Shutterstock
Swiss steak
Foto: Shutterstock
Odrezak
Foto: Shutterstock
Minhenski odrezak
Foto: Shutterstock
Pogledaj
i ovo
+
2
+
2
+
2
Produljite svježinu
Trik s kojim svježe jagode neće početi truliti u hladnjaku odmah nakon kupovine
+
2
+
2
+
2
Da postane mekan i fin
5 lakih načina za omekšavanje žilavog komada mesa
+
3
+
3
+
3
Švercanje u kuhinji
10 kuhinjskih trikova koje ćete zapamtiti: Genijalni savjeti koji štede živce, vrijeme i novac
1
/
9