3 sastojka s placa koja uvijek morate imati kad kuhate juhu, varivo ili umak

Podijeli
  • Stapke celera, luk i mrkva tri su osnovna sastojka mirepoixa Foto: Shutterstock
  • Mirepoix je sastavni dio francuskog specijaliteta coq au vin Foto: Getty Images
  • Talijanski ragu iz Bologne ili takozvani bolonjez sadrži celer, mrkvu i luk Foto: Shutterstock
  • Celer, mrkva i luk sastavni su dio brojnih juha Foto: Getty Images
  • Pogledaj i ovo + 5 + 5 + 5

    Jednostavno

    Kako omekšati žilavo meso? Trikovi s kojima će jeftiniji komadi postat mekani i fini

    + 3 + 3 + 3

    Švercanje u kuhinji

    10 kuhinjskih trikova koje ćete zapamtiti: Genijalni savjeti koji štede živce, vrijeme i novac

    + 1 + 1 + 1

    Gioachino Rossini

    10 jela talijanskog glazbenog genija: Uživao je u tartufima i guščjoj jetri, a dobar ručak mijenjao za arije

1/4

close