"Najbolji ćevapi i mesni uštipci koje sam jeo u 56 godina": Sočno meso Kod Prike neumorno niže pohvale
Podijeli
Kod Prike - 2
Foto: Saša Prižmić
Kod Prike - 6
Foto: Saša Prižmić
Kod Prike - 3
Foto: Saša Prižmić
Kod Prike - 5
Foto: Saša Prižmić
Kod Prike
Foto: Saša Prižmić
Kod Prike - 4
Foto: Saša Prižmić
Kod Prike - 1
Foto: Nika Borovac
Kod Prike
Foto: Nika Borovac
Kod Prike
Foto: Nika Borovac
Kod Prike
Foto: Nika Borovac
Kod Prike - 1
Foto: Saša Prižmić
Pogledaj
i ovo
+
13
+
13
+
13
Kultni Stari kotač
Meso i lepinja koji se tope u ustima: Super mjesto za roštilj kada se nađete u centru Zagreba
+
1
+
1
+
1
O ukusima se...
Bio sam u zagrebačkoj pizzeriji koja je stalno na popisu najboljih u Europi, ali prije bih izabrao neke druge
+
45
+
45
+
45
Grandma Fogg
Tajne jedne od najboljih zagrebačkih pizzerija: U laboratoriju okusa Kralja Domagoja
1
/
11