-
Pečeni filet brancina, krema od pečenih balancana, sotirano srce luka i koromača, tartar od tikvica i crnih maslina s raviolom od pomidora Foto: Momento
-
Restoran Momento - 2 Foto: Momento
-
Restoran Momento - 3 Foto: Momento
-
Restoran Momento - 4 Foto: Momento
-
Salata Fricti Ciceris- slanutak, baby špinat, marinirana rog paprika i tikvica, falafeli, kozji sir i dresing od sirutke, meda i senfa u zrnu Foto: Momento
-
Restoran Momento - 6 Foto: Momento
-
Restoran Momento - 7 Foto: Momento
-
Restoran Momento - 8 Foto: Momento
-
Restoran Momento - 9 Foto: Momento
-
Restoran Momento - 10 Foto: Momento
-
Restoran Momento - 11 Foto: Momento
-
Restoran Momento - 12 Foto: Momento
-
Restoran Momento - 13 Foto: Momento
-
Restoran Momento - 14 Foto: Momento
-
Restoran Momento - 15 Foto: Momento
-
Pogledaj i ovo
+
7
+
7
+
7
Visoka kuhinja
Posveta proljeću i umjetnosti u Noelu: Novi jelovnik u zagrebačkom restoranu s Michelinovom zvjezdicom
+ 5 + 5 + 5Opušteno...
Totalno drukčiji od drugih: Rockabilly bar u koji vrijedi skrenuti ako se nađete u Slavoniji
+ 7 + 7 + 7Uskoro u Hrvatskoj
Chef koji u Beogradu pomiče granice: Priča o pioniru koji moderne trendove spaja s tradicijom Srbije