Novi jelovnik Ane Grgić koji slavi ljeto, lokalne namirnice i gastroinovacije
Podijeli
Consommé od kozica, bambus, svježe kozice
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Dimljeni juneći file, krumpir s tartufima, brokula, gel od tartufa
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Oleander terasa
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Ljetni brunch
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Carpaccio od školjki sv. Jakova
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Nagrađivani rižoto
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Senzacionalni tatarski biftek koji se priprema pred gostima
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Ljetni jelovnik restorana Zinfandel\'s - 4
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Crème brûlée od borovnica, snijeg od bazge, gel od borovnica, menta
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Confit od pačjeg batka, kelj, pačja prsa, crna leća, umak od anisa
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Soči odresci
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Dimljeni hlap, tartar od šparoga, krema od sojinog mlijeka i sušene bazge
Foto: Arhiva hotela Esplanade
Pogledaj
i ovo
+
48
+
48
+
48
Smještaj, wellness i fina hrana
Bistro Superslav: Najljepša posveta slavonskoj kuhinji zbog koje vrijedi provesti dan u Kutjevu
+
13
+
13
+
13
Kultni Stari kotač
Meso i lepinja koji se tope u ustima: Super mjesto za roštilj kada se nađete u centru Zagreba
+
3
+
3
+
3
Očekivanja, očekivanja...
Njuroški doručak u centru Zagreba: Jesu li popularni sendviči u Vlaškoj vrijedni "hypea"?
1
/
12