Najbolja knjiga o pečenju kruha s domaćim kvasom koja je "zarazila" i Hrvatsku
Podijeli
Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 3
Foto: Siniša Mazulović / VBZ
Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 5
Foto: Siniša Mazulović / VBZ
Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 6
Foto: Siniša Mazulović / VBZ
Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 8
Foto: Siniša Mazulović / VBZ
Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 7
Foto: Siniša Mazulović / VBZ
Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 2
Foto: Siniša Mazulović / VBZ
Anita Šumer na predstavljanju knjige Kvasomanija u Zagrebu
Foto: Siniša Mazulović / VBZ
Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 4
Foto: Siniša Mazulović / VBZ
Pogledaj
i ovo
+
0
+
0
+
0
Kad se ruke slože...
Recepti za spas jadranskih vrsta: Istarski školarci i njihovi "frendovi" - vrhunski hrvatski chefovi daruju vrijednu kuharicu
+
0
+
0
+
0
Bolji od kaubojskog?
"Ovo je najpopularniji recept na mojem blogu": Skromni brazilski specijalitet od graha koji bi vas mogao oduševiti
+
2
+
2
+
2
Tjedni jelovnik
Ne koštaju puno: 7 zaboravljenih, ali jako finih jela za svaki dan ovoga tjedna koja smo jeli u 80-ima
1
/
8