Najbolja knjiga o pečenju kruha s domaćim kvasom koja je "zarazila" i Hrvatsku

Podijeli
  • Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 3 Foto: Siniša Mazulović / VBZ
  • Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 5 Foto: Siniša Mazulović / VBZ
  • Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 6 Foto: Siniša Mazulović / VBZ
  • Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 8 Foto: Siniša Mazulović / VBZ
  • Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 7 Foto: Siniša Mazulović / VBZ
  • Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 2 Foto: Siniša Mazulović / VBZ
  • Anita Šumer na predstavljanju knjige Kvasomanija u Zagrebu Foto: Siniša Mazulović / VBZ
  • Predstavljanje knjige Kvasomanija Anite Šumer u Zagrebu - 4 Foto: Siniša Mazulović / VBZ
  • Pogledaj i ovo + 0 + 0 + 0

    Kad se ruke slože...

    Recepti za spas jadranskih vrsta: Istarski školarci i njihovi "frendovi" - vrhunski hrvatski chefovi daruju vrijednu kuharicu

    + 0 + 0 + 0

    Bolji od kaubojskog?

    "Ovo je najpopularniji recept na mojem blogu": Skromni brazilski specijalitet od graha koji bi vas mogao oduševiti

    + 2 + 2 + 2

    Tjedni jelovnik

    Ne koštaju puno: 7 zaboravljenih, ali jako finih jela za svaki dan ovoga tjedna koja smo jeli u 80-ima

1/8

close