-
Hrana koja ima puno vode, poput krastavaca, rotkvica ili naranči neće biti ukusna nakon odmrzavanja. Foto: Getty Images
-
Zelena salata će nakon zamrzavanja uvenuti i posmeđiti. Foto: StockFood
-
Jogurt, kao i svježi kremasti te polutvrdi sirevi u zamrzivaču mogu promijeniti teksturu. Foto: Getty Images
-
Već pripremljena hrana pržena u dubokom ulju ili pečena neće biti ukusna ako je čuvate na ledu. Foto: Stockfood
-
Odlučite li je zamrznuti, struktura majoneze će se promijeniti, sastojci će se odvojiti i neće biti kao izvorni proizvod. Foto: Getty Images
-
Zamrznuti možete sjeckani špinat, ali ne i skuhani jer se podgijavanjem stvaraju toksini... Foto: Thinkstock/Guliver
-
Jabuke Foto: Unsplash
-
Avokado nemojte zamrzavati jer će potamniti i postati gnjecav ili spužvast. Foto: Stockfood
-
Pogledaj i ovo
+ 6
+ 6
+ 6
Ispravite ih...
Kada ga dodati u jelo? 5 najvećih grešaka koje radimo kada kuhamo s češnjakom
+ -1
+ -1
Ab ovo
Korisno je znati: Koja je razlika između smeđih i bijelih jaja?
+ 4
+ 4
+ 4
Jednostavno, a preukusno
Trik za savršeni gulaš: Sastojak koji chefovi dodaju u mesna jela za više okusa