-
Hrana koja ima puno vode, poput krastavaca, rotkvica ili naranči neće biti ukusna nakon odmrzavanja. Foto: Getty Images
-
Zelena salata će nakon zamrzavanja uvenuti i posmeđiti. Foto: StockFood
-
Jogurt, kao i svježi kremasti te polutvrdi sirevi u zamrzivaču mogu promijeniti teksturu. Foto: Getty Images
-
Već pripremljena hrana pržena u dubokom ulju ili pečena neće biti ukusna ako je čuvate na ledu. Foto: Stockfood
-
Odlučite li je zamrznuti, struktura majoneze će se promijeniti, sastojci će se odvojiti i neće biti kao izvorni proizvod. Foto: Getty Images
-
Zamrznuti možete sjeckani špinat, ali ne i skuhani jer se podgijavanjem stvaraju toksini... Foto: Thinkstock/Guliver
-
Jabuke Foto: Unsplash
-
Avokado nemojte zamrzavati jer će potamniti i postati gnjecav ili spužvast. Foto: Stockfood
-
Pogledaj i ovo
+
4
+
4
+
4
Tako jednostavno...
Dobra ušteda: Sastojak koji najčešće bacamo, a može nam poslužiti za prefine juhe, umake, rižote...
+ 1 + 1 + 1I profići griješe...
Jeste li znali? Najčešća pogreška koju radimo dok razbijamo jaja
Gotovo za 5 minuta
Trikovi za savršenu kajganu: Kada dodati vodu, a kada mlijeko za najukusniji doručak