Kupili ste previše? Hrana koja ne podnosi čuvanje u zamrzivaču

Podijeli
  • Hrana koja ima puno vode, poput krastavaca, rotkvica ili naranči neće biti ukusna nakon odmrzavanja. Foto: Getty Images
  • Zelena salata će nakon zamrzavanja uvenuti i posmeđiti. Foto: StockFood
  • Jogurt, kao i svježi kremasti te polutvrdi sirevi u zamrzivaču mogu promijeniti teksturu. Foto: Getty Images
  • Već pripremljena hrana pržena u dubokom ulju ili pečena neće biti ukusna ako je čuvate na ledu. Foto: Stockfood
  • Odlučite li je zamrznuti, struktura majoneze će se promijeniti, sastojci će se odvojiti i neće biti kao izvorni proizvod. Foto: Getty Images
  • Zamrznuti možete sjeckani špinat, ali ne i skuhani jer se podgijavanjem stvaraju toksini... Foto: Thinkstock/Guliver
  • Jabuke Foto: Unsplash
  • Avokado nemojte zamrzavati jer će potamniti i postati gnjecav ili spužvast. Foto: Stockfood
  • Pogledaj i ovo + 6 + 6 + 6

    Ispravite ih...

    Kada ga dodati u jelo? 5 najvećih grešaka koje radimo kada kuhamo s češnjakom

    + 4 + 4 + 4

    Jednostavno, a preukusno

    Trik za savršeni gulaš: Sastojak koji chefovi dodaju u mesna jela za više okusa

    Gotovo za 5 minuta

    Trikovi za savršenu kajganu: Kada dodati vodu, a kada mlijeko za najukusniji doručak

1/8

close