Sočno i puno okusa: Koliko dugo treba marinirati meso za najbolji rezultat?

Podijeli
  • Svinjski kotlet s umakom na bazi meda Foto: Shutterstock
  • Pečeni svinjski file s povrćem Foto: Shutterstock
  • Junetina u umaku od maslaca i češnjaka Foto: Shutterstock
  • Trgana junetina Foto: Shutterstock
  • Junetina pirjana u crvenom vinu Foto: Getty Images
  • Ilustracija pečene piletine u kremastom umaku Foto: Shutterstock
  • Pohana piletina - 2 Foto: Shutterstock
  • Pečena piletina s rižom iz pećnice Foto: Shutterstock
  • Marinada Foto: Shutterstock
  • Pogledaj i ovo

    Kuhinjski trikovi

    Ručak za 15 minuta: Koji su komadi mesa najbolji na naglo?

    + 5 + 5 + 5

    Sočno i mirisno

    Savršeni svinjski kotleti: Jedini recept za marinadu koji će vam ikad trebati

    + 4 + 4 + 4

    Tjedni jelovnik

    Brzo, lagano i povoljno: 7 neodoljivih ljetnih jela za koja vam pećnica ne treba

1/9

close