Sočno i puno okusa: Koliko dugo treba marinirati meso za najbolji rezultat?

Podijeli
  • Marinirane tikvice na roštilju Foto: Getty Images
  • Svinjski kotlet s umakom na bazi meda Foto: Shutterstock
  • Pečeni svinjski file s povrćem Foto: Shutterstock
  • Junetina u umaku od maslaca i češnjaka Foto: Shutterstock
  • Trgana junetina Foto: Shutterstock
  • Junetina pirjana u crvenom vinu Foto: Getty Images
  • Ilustracija pečene piletine u kremastom umaku Foto: Shutterstock
  • Pohana piletina - 2 Foto: Shutterstock
  • Pečena piletina s rižom iz pećnice Foto: Shutterstock
  • Marinada Foto: Shutterstock
  • Pogledaj i ovo

    Kuhinjski trikovi

    Ručak za 15 minuta: Koji su komadi mesa najbolji na naglo?

    Samo 30 minuta

    Praktički besplatna marinada: Sastojak iz hladnjaka koji brzinski omekšava meso

    + 2 + 2 + 2

    Gotove za tren

    Recepti za piletinu: 7 marinada s kojima ćete otkriti najsočnije i najukusnije meso

4/10

close