Sočno i puno okusa: Koliko dugo treba marinirati meso za najbolji rezultat?
Podijeli
Marinirane tikvice na roštilju
Foto: Getty Images
Svinjski kotlet s umakom na bazi meda
Foto: Shutterstock
Pečeni svinjski file s povrćem
Foto: Shutterstock
Junetina u umaku od maslaca i češnjaka
Foto: Shutterstock
Trgana junetina
Foto: Shutterstock
Junetina pirjana u crvenom vinu
Foto: Getty Images
Ilustracija pečene piletine u kremastom umaku
Foto: Shutterstock
Pohana piletina - 2
Foto: Shutterstock
Pečena piletina s rižom iz pećnice
Foto: Shutterstock
Marinada
Foto: Shutterstock
Pogledaj
i ovo
Kuhinjski trikovi
Ručak za 15 minuta: Koji su komadi mesa najbolji na naglo?
Samo 30 minuta
Praktički besplatna marinada: Sastojak iz hladnjaka koji brzinski omekšava meso
Nevjerojatno brzo
"Ovo kuham gotovo svaki dan": Recept za najsočnija pileća prsa koji je pogledalo 25 milijuna ljudi
1
/
10