Ljubav na prvi griz koja i danas traje: Kako sam se zaljubio u kebab

Podijeli
  • Kebab - 1 Foto: Getty Images
  • Kebab - 2 Foto: Getty Images
  • Kebab - 3 Foto: Getty Images
  • Kebab - 4 Foto: Getty Images
  • Kebab - 5 Foto: Getty Images
  • Pogledaj i ovo + 1 + 1 + 1

    O ukusima se...

    Bio sam u zagrebačkoj pizzeriji koja je stalno na popisu najboljih u Europi, ali prije bih izabrao neke druge

    + 1 + 1 + 1

    O tempora, o mores!

    "Dnevnik" strastvenog tamanitelja hamburgera: "Nekad smo se častili burgerom od 10 kuna, a danas uredno plaćamo 15 eura"

    + 0 + 0 + 0

    Park

    Fini okusi u centru Zagreba: "Pizzeria za cijelu obitelj, s kojom nećete pogriješiti"

1/5

close