Kako pravilno zamrznuti gljive? Izbjegnite česte pogreške i sačuvajte ih za fina jela
Podijeli
Zapečene gljive
Foto: Shutterstock
Umak/Ilustracija
Foto: Shutterstock
Sunčanice - 3
Foto: Shutterstock
Zapečene punjene gljive
Foto: Shutterstock
Gljive možete ispeći i na roštilju
Foto: Getty Images
Pečenje gljiva u pećnici
Foto: Getty Images
Savijača s piletinom, sirom i gljivama
Foto: Shutterstock
Medaljoni u umaku od gljiva
Foto: Shutterstock
Gljive
Foto: Shutterstock
Pogledaj
i ovo
+
1
+
1
+
1
Manje otpada, više okusa
Važne lekcije iz MasterChefa: Trikovi kojima možemo uštedjeti novac i čuvati prirodu
+
6
+
6
+
6
Mljac!
Najfiniji umak od gljiva: Savjeti uz koje će svaki puta ispasti savršeno kremast i pun okusa
+
1
+
1
+
1
Bez glutena
Top namirnica sportaša i dijabetičara: Zdravo brašno koje lako možete sami napraviti
1
/
9