Spas za nezrele ili bezokusne rajčice: 5 trikova pomoću kojih će biti slađe i sočnije
Podijeli
Šalša - 3
Foto: Shutterstock
Šalša - 2
Foto: Shutterstock
Ljetna salata od rajčica
Foto: Shutterstock
Pileća prsa u umaku od rajčica
Foto: Shutterstock
Piletina u ljutom umaku od rajčica
Foto: Shutterstock
Umak od sušenih rajčica i pečenih paprika
Foto: Shutterstock
Pohano meso zapečeno s umakom od rajčice i sirom
Foto: Shutterstock
Juneći odrezak sa zapečenim sirom u umaku od rajčice
Foto: Shutterstock
Umak od rajčice
Foto: Shutterstock
Pogledaj
i ovo
+
2
+
2
+
2
I profići griješe...
Jeste li znali? Najčešća pogreška koju radimo dok razbijamo jaja
+
1
+
1
+
1
Jednostavno, a preukusno
Trik za savršen gulaš: Sastojak koji chefovi dodaju u mesna jela za više okusa
+
16
+
16
+
16
Ponos nacije
Kako napraviti savršenu paellu: Savjeti španjolskog chefa uz koje ne možete pogriješiti
1
/
9