Nekad patlidžani mogu biti jako gorki i uništiti okus cijelog jela – evo kako to možete spriječiti
Podijeli
Neki patlidžani mogu biti jako gorki
Foto: Shutterstock
Gorčinu iz patlidžana možete ukloniti soljenjem
Foto: Shutterstock
Harmonika od patlidžana
Foto: Shutterstock
Salata od patlidžana s mentom i pinjolima
Foto: Shutterstock
Začinjeni patlidžan s mljevenom svinjetinom
Foto: Shutterstock
Patlidžani zapečeni sa sirom sjajno su jelo
Foto: Shutterstock
Pogledaj
i ovo
Tako sočan i fin!
Bez gorčine: 5 trikova kuhara s kojima će pečeni patlidžan uvijek imati sjajan okus
+
1
+
1
+
1
Dilema koja muči mnoge
Koju je bolje kupiti: malu ili veliku tikvicu? I što napraviti ako pogriješite u odabiru?
+
0
+
0
+
0
Koristite li ga?
Koristi se već tisućama godina: Začin koji "liječi" nadutost, a dobar je za srce
1
/
6