Kako pripremiti iznutrice: Slasna jela za koja treba imati želudac - ili brizle, jetrica, mozak...
Podijeli
Jetrica u umaku poslužite uz pire od krumpira
Foto: Shutterstock
Jetrica
Foto: Getty Images
Brizle
Foto: Getty Images
Mozak
Foto: Getty Images
Pohani mozak
Foto: Shutterstock
Pogledaj
i ovo
+
1
+
1
+
1
Talijani znaju...
Mirisni sofrito: Jednostavna, a genijalna baza jelima uz koju i najobičniji rižoto, varivo ili pašta postaju neodoljivi
+
8
+
8
+
8
Ljubav iz želuca...
Špek fileki, vampi, tripice - ili kako vam drago: Dođite gladni u Garešnicu na omiljeni festival iznutrica
+
38
+
38
+
38
Zlatna pravila
Naučili su na teži način: Kandidati MasterChefa otkrivaju navjeće pogreške kod pripreme rižota
1
/
5