Skupi su vam pinjoli? Evo s čime još možete napraviti najpopularniji ljetni umak

Podijeli
  • Pesto genovese - 7 Foto: Stockfood
  • Pesto možete dodati i na pizzu Foto: Shutterstock
  • Pesto možete staviti i u sendvič Foto: Shutterstock
  • Kremasti njoki s piletinom i pestom Foto: Getty Images
  • Piletina pečena u pesto alla genovese umaku Foto: Shutterstock
  • Pesto genovese sjajan je umak za tjesteninu Foto: Shutterstock
  • Pesto genovese umak Foto: Shutterstock
  • Pogledaj i ovo + 2 + 2 + 2

    Bolji od raspucanaca

    Brzi i hrskavi i meki: Savršeni talijanski kolačići koje su obožavali i kraljevi

    + 1 + 1 + 1

    Najvažnije

    Možete ispeći biskvit bez brašna, ali… Stvari koje morate znati kad "eksperimentirate" s kolačima

    + 1 + 1 + 1

    Gioachino Rossini

    10 jela talijanskog glazbenog genija: Uživao je u tartufima i guščjoj jetri, a dobar ručak mijenjao za arije

1/7

close