Skupi su vam pinjoli? Evo s čime još možete napraviti najpopularniji ljetni umak

Podijeli
  • Pesto genovese - 7 Foto: Stockfood
  • Pesto možete dodati i na pizzu Foto: Shutterstock
  • Pesto možete staviti i u sendvič Foto: Shutterstock
  • Kremasti njoki s piletinom i pestom Foto: Getty Images
  • Piletina pečena u pesto alla genovese umaku Foto: Shutterstock
  • Pesto genovese sjajan je umak za tjesteninu Foto: Shutterstock
  • Pesto genovese umak Foto: Shutterstock
  • Pogledaj i ovo + 2 + 2 + 2

    I restorani griješe...

    Mamma mia! Greška koju baš nikada ne smijete napraviti kada radite carbonaru

    + 0 + 0 + 0

    Za prste polizati

    Savršeni svinjski kotleti: Trik za sočno i mekano meso koje će svi obožavati

    + 2 + 2 + 2

    Dobar trik

    Nekad patlidžani mogu biti jako gorki i uništiti okus cijelog jela – evo kako to možete spriječiti

1/7

close