Kakav umami! Velemajstor japanske kuhinje servira brunch zbog kojeg se želimo preseliti na Lošinj

Podijeli
  • Kakav umami! Velemajstor japanske kuhinje servira brunch zbog kojeg se želimo preseliti na Lošinj Foto: Matsunoki
  • Kakav umami! Velemajstor japanske kuhinje servira brunch zbog kojeg se želimo preseliti na Lošinj Foto: Matsunoki
  • Kakav umami! Velemajstor japanske kuhinje servira brunch zbog kojeg se želimo preseliti na Lošinj Foto: Matsunoki
  • Kakav umami! Velemajstor japanske kuhinje servira brunch zbog kojeg se želimo preseliti na Lošinj Foto: Matsunoki
  • Kakav umami! Velemajstor japanske kuhinje servira brunch zbog kojeg se želimo preseliti na Lošinj Foto: Matsunoki
  • Kakav umami! Velemajstor japanske kuhinje servira brunch zbog kojeg se želimo preseliti na Lošinj Foto: Matsunoki
  • Kakav umami! Velemajstor japanske kuhinje servira brunch zbog kojeg se želimo preseliti na Lošinj Foto: Matsunoki
  • Kakav umami! Velemajstor japanske kuhinje servira brunch zbog kojeg se želimo preseliti na Lošinj Foto: Matsunoki
  • Kakav umami! Velemajstor japanske kuhinje servira brunch zbog kojeg se želimo preseliti na Lošinj Foto: Matsunoki
  • Kakav umami! Velemajstor japanske kuhinje servira brunch zbog kojeg se želimo preseliti na Lošinj Foto: Matsunoki
  • Kakav umami! Velemajstor japanske kuhinje servira brunch zbog kojeg se želimo preseliti na Lošinj Foto: Matsunoki
  • Pogledaj i ovo + 1 + 1 + 1

    Blago u tanjuru

    Znate li što je natto? Zrnca zdravlja koje Japanci jedu za dug život bez obzira na okus

    + 1 + 1 + 1

    Onsen jaja

    Svilenkasti bjelanjak, kremasti žumanjak: Savršena "jaja s vrućih izvora" koja možete skuhati i na štednjaku

    + 1 + 1 + 1

    Prijevara na tanjuru

    Istina o popularnom začinu: Mislimo da kupujemo "pravu stvar", ali većinom se radi o lažnjaku

1/11

close