Kakav umami! Velemajstor japanske kuhinje servira brunch zbog kojeg se želimo preseliti na Lošinj
Podijeli
Kakav umami! Velemajstor japanske kuhinje servira brunch zbog kojeg se želimo preseliti na Lošinj
Foto: Matsunoki
Kakav umami! Velemajstor japanske kuhinje servira brunch zbog kojeg se želimo preseliti na Lošinj
Foto: Matsunoki
Kakav umami! Velemajstor japanske kuhinje servira brunch zbog kojeg se želimo preseliti na Lošinj
Foto: Matsunoki
Kakav umami! Velemajstor japanske kuhinje servira brunch zbog kojeg se želimo preseliti na Lošinj
Foto: Matsunoki
Kakav umami! Velemajstor japanske kuhinje servira brunch zbog kojeg se želimo preseliti na Lošinj
Foto: Matsunoki
Kakav umami! Velemajstor japanske kuhinje servira brunch zbog kojeg se želimo preseliti na Lošinj
Foto: Matsunoki
Kakav umami! Velemajstor japanske kuhinje servira brunch zbog kojeg se želimo preseliti na Lošinj
Foto: Matsunoki
Kakav umami! Velemajstor japanske kuhinje servira brunch zbog kojeg se želimo preseliti na Lošinj
Foto: Matsunoki
Kakav umami! Velemajstor japanske kuhinje servira brunch zbog kojeg se želimo preseliti na Lošinj
Foto: Matsunoki
Kakav umami! Velemajstor japanske kuhinje servira brunch zbog kojeg se želimo preseliti na Lošinj
Foto: Matsunoki
Kakav umami! Velemajstor japanske kuhinje servira brunch zbog kojeg se želimo preseliti na Lošinj
Foto: Matsunoki
Pogledaj
i ovo
+
1
+
1
+
1
Blago u tanjuru
Znate li što je natto? Zrnca zdravlja koje Japanci jedu za dug život bez obzira na okus
+
1
+
1
+
1
Onsen jaja
Svilenkasti bjelanjak, kremasti žumanjak: Savršena "jaja s vrućih izvora" koja možete skuhati i na štednjaku
+
1
+
1
+
1
Prijevara na tanjuru
Istina o popularnom začinu: Mislimo da kupujemo "pravu stvar", ali većinom se radi o lažnjaku
1
/
11