Večera koja dokazuje da se istarski specijaliteti mogu napraviti i bez mesa, ribe, jaja i sira

Podijeli
  • Arancini s tartufima Foto: Uz dopuštenje Biomanije
  • Na večeri je prestavljena Istarska veganska kuharica, a zainteresirani su je mogli prolistati i kupiti Foto: Uz dopuštenje Biomanije
  • Peperonata s dimljenom mariniranom bukovačom i njokima Foto: Uz dopuštenje Biomanije
  • Sanja Bilas s Dariom Kožulom iz Biomanije Foto: Uz dopuštenje Biomanije
  • Predstavljanje Istarske veganske kuharice u restoranu Biomania u Zagrebu - 2 Foto: Uz dopuštenje Biomanije
  • Predstavljanje Istarske veganske kuharice u restoranu Biomania u Zagrebu - 1 Foto: Uz dopuštenje Biomanije
  • Pogledaj i ovo + 1 + 1 + 1

    Dostupne i u Hrvatskoj

    3 eura za 100 grama: Zapostavljene "zlatne" pahuljice koje imaju okus po siru, a poboljšavaju okus svakog slanog jela

    + 1 + 1 + 1

    Dva nova jela

    Gastro večer u zagrebačkoj BioManiji koja pomiče granice

    + 1 + 1 + 1

    Biomania i Aklea Neon

    Možemo li okusiti zvuk? Zagrebački bistro istražuje kako glazba biljaka može utjecati na nepce

1/6

close