"Dnevnik" strastvenog tamanitelja hamburgera: "Nekad smo se častili burgerom od 10 kuna, a danas uredno plaćamo 15 eura"

Podijeli
  • Sveamerički sočan burger s dodacima Foto: Tibor Marochini/Nova Studio
  • Burger Festival Zagreb - 11 Foto: Sandro Sklepić i PR Burger Festivala
  • Burger Festival Zagreb - 1 Foto: Sandro Sklepić i PR Burger Festivala
  • Submarine Burger - 1 Foto: Submarine Burger
  • Burger Foto: Shutterstock
  • Pogledaj i ovo + 1 + 1 + 1

    O ukusima se...

    Bio sam u zagrebačkoj pizzeriji koja je stalno na popisu najboljih u Europi, ali prije bih izabrao neke druge

    + 0 + 0 + 0

    Park

    Fini okusi u centru Zagreba: "Pizzeria za cijelu obitelj, s kojom nećete pogriješiti"

    + 1 + 1 + 1

    Savršenstvo bez mane

    Ljubav na prvi griz koja i danas traje: Kako sam se zaljubio u kebab

1/5

close